Your Reptile and Amphibian Resource and Information Site

Anouncements-News Forum

Click Here To Register and Become A Member Of The RepticZone Family  

Back to Anouncements-News Forum   Forums   Home   Members Area  

 Member  Message

Kopenaccu
View Profile
 Accu Asus A41-X550E Goedkope Online Kopen

http://www.kopenaccu.com/asus-a41-x550a.html] Accu Asus a41-x550a heeft een nieuwe gamelaptop gelanceerd; de G703. Het apparaat maakt onderdeel uit van de Republic of Gamers productreeks en wordt in het hogere segment gepositioneerd. Hij onderscheidt zich onder meer door de aanwezigheid van een 17,3-inch Full HD IPS-paneel met een verversingsfrequentie van 144 Hz en ondersteuning voor Nvidia G-Sync, ook is hij voorzien van een ingebouwde ontvanger voor Xbox-controllers.
De G703 wordt aangedreven door een Intel Core i7 7820HK processor in combinatie met 32 GB DDR4-geheugen op een kloksnelheid van 2800 MHz. Het grafische werk wordt verzorgd door een Nvidia GeForce GTX 1080 videochip met 8 GB videogeheugen. Volgens ASUS werkt deze chip op een kloksnelheid tot 1974 MHz terwijl het bijbehorende geheugen op een effectieve snelheid van 10,3 GHz draait.
De laptop voorziet in vier USB 3.0-poorten, waaronder één USB Type-C exemplaar. Ook Thunderbolt 3, Mini DisplayPort en HDMI behoren tot de featureset. Er is een 2x2 802.11ac WiFi-module ingebouwd waarbij ook Bluetooth 4.2 niet ontbreekt, voor een bekabelde LAN-verbinding is er een Gigabit-aansluiting voorhanden. Voor de audio is er een ESS Sabre DAC aanwezig, ook is het toetsenbord voorzien van Aura RGB-verlichting. Het geheel wordt gevoed door een 8-cell accu met een capaciteit van 74 Wh, de meegeleverde adapter heeft een vermogen van 150 watt. Het apparaat weegt ruim 4,8 kilogram.
De http://www.kopenaccu.com/asus-a41-x550e.html]Accu Asus A41-X550E komt per direct in België beschikbaar. De desbetreffende configuratie heeft het typenummer G703VI-E5029T-BE, is voorzien van twee 512 GB PCI-Express SSD’s en kost 3899 euro. Nederlandse consumenten moeten tot het eerste kwartaal van 2018 wachten.
Met haar imposante chassis structuur is de Asus Rog Chimera of Rog G703 laptop model beschikbaar voor verkoop als één van de belangrijkste alternatieven aan spelers.
ASUS ROG Chimaera (mythologie), een van de meest opmerkelijke gaming laptops in de tentoonstelling Computex 2017 is te koop. De nieuwe monster met de grafiekkaart van Nvidia GTX 1080 heeft een vrij indrukwekkende lichaam.
Onlangs, is de speler uitgegroeid tot een centraal punt in hun laptops. http://www.kopenaccu.com/asus-a32-n55.html]Accu Asus a32-n55 heeft niet beschouwd als deze trend. Het lichaam van de Asus ROG Chimera is vrij dik en weegt ongeveer 4,8 kg. Dat vermindert aanzienlijk draagbaarheid.
De computer met een 17.3-inch Full HD IPs LCD Display heeft tot doel de meest vloeiende ervaring met de 144hz refresh rate. Met ondersteuning voor G-Sync ondersteunt het ook vloeiend.
Het is niet een gadget, het is niet een smartphone, het is niet een tablet, het is een laptop. Peru.com ontvangt uitsluitend de nieuwe http://www.kopenaccu.com/asus-k53sv.html]Accu Asus k53sv , een zeer dunne en eenvoudig te vervoer laptop die uw favoriet worden kan.
Dit apparaat bieden een 14-inch scherm met Full HD resolutie van 1920 × 1080 pixels. Het heeft ook een Core i7-processor, Windows 10 en andere details die hieronder worden uiteengezet.
Wat brengt het vak? Dan ontdekken het met ons via de volgende unboxing van de Asus ZenBook UX430U.
Het eerste wat we zien is de technische specificaties aangegeven op de achterkant: het komt met 2 GB video RAM, Intel i7 Core, een 8 GB RAM, Windows 10 en 64 Bits.
Wanneer we de doos opende, http://www.kopenaccu.com/asus-a32-n61.html]Accu Asus a32-n61 was het eerste wat dat we vonden de voorsprong-gekleurde laptop, hoewel we dachten dat het was blauw. Dit is vrij licht, hij weegt bijna niets, kunt u zelfs het vervoeren in de rugzak zonder enige zorg.
Het heeft een backlit toetsenbord, die wordt geactiveerd wanneer u in volledige duisternis, zeer goed. Het heeft ook posten om te plaatsen uw MicroSD, het opladen pin, de USB type B, HDMI, type-C, onder anderen.
Wat zit er in de doos? Want het is inbegrepen is de loader, die is vrij groot, maar het niet iets zwaar; HDMI- en kabel-connectors aan de kabel Internet, naast de handleidingen.
Een van de dingen die opvielen is dat een muis komt. Meestal brengt geen team het.
http://www.kopenaccu.com/asus-a32-k72.html]


Wij zullen testen in Peru.com van het apparaat voor de komende paar weken en breng de volledige herziening in een paar dagen. Neem niet uit enige momenten van alle technologische innovaties op onze Epic Facebook kanaal.
Het model wordt aangedreven door de krachtige Intel Core i7-7820HK processor en is opgenomen in de grafiekkaart van Nvidia GTX 1080. Een innovatief koelsysteem is gebruikt voor een dergelijk krachtig systeem. Dankzij de antistof koeling systeem-ADC, de snelheid van de processor is 4,3 GHz en de grafische kaart annuleerteken zitten overclocked voor 1.97 GHz niveau.
Zie dat ook Samsung NAND productie problemen voort te zetten door het einde van het jaar verwacht Het toetsenbord heeft een 2.5 mm sleutel reizen bereik en verlichten met Aura RGB. Er is ook een anti-beeldschaduwen technologie waarmee afzonderlijke belangrijke verlichting.
Andere kenmerken van het model met een 4 k 60hz weergaveoptie zijn DDR4 2800 mhz RAM tot 64GB, 2,5-inch HDD en SSD opties omvatten RAID 0 ondersteuning, ESS Sabre 32-bits/384 khz audio chip, Thunderbolt 3-bijgewoonde USB type-C verbinding, WiFi, Bluetooth 4.2. ASUS ROG G703 zal worden vrijgegeven met de naam van het model 3000 dollar en boven prijzen worden verkocht.
https://my-gite.org/fiche-gite/campings-chalets/accu-voor-asus-a41-x550a-laptop-nieuwe-online
http://www.farmingfunda.com/articles/1216/accu-asus-a41-x550a-beste-prijs


11/05/17  12:31am


Back to Anouncements-News Forum   Forums   Home   Members Area